LID WORDEN?

AANMELDFORMULIER

Om lid te kunnen worden hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vul dit formulier zo goed mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht voordat je kunt verzenden. We vragen naar geslacht en donororgaan omdat deze informatie voor eventuele wedstrijden nodig is.

De vraag over jouw donor is alleen relevant als je een nier-, lever- of stamceltransplantatie door een levende donor hebt gehad. Of je die vraag invult mag je in dat geval zelf bepalen. We vragen naar je beroep omdat jouw kennis en ervaring ons misschien kan helpen. Als we jouw kennis willen gebruiken nemen we contact op om dat aan je te vragen.

Vul dit formulier in en verstuur het naar Sport en Transplantatie en je bent lid. Je hebt dan de eerste stap gezet op weg naar sport. Waar die weg naar toe gaat bepaal je zelf. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op via de mail.

WAT KOST EEN LIDMAATSCHAP

Als je actief lid wordt van Sport en Transplantatie kun je aan alle activiteiten meedoen. We vragen daarvoor een bijdrage van € 60,00 per jaar. Die moet jaarlijks voor 1 april overmaken. Als je na 1 juli lid wordt vragen we een bijdrage van  € 30,00 voor dat lopende jaar.

Omdat Sport en Transplantatie een stichting is ben je formeel een donateur. Omdat we ook erkend zijn als ANBI stichting kun je als donateur kun je jouw ‘bijdrage ‘ als een gift aftrekken als je langer dan 5 jaar blijft doneren. Lees hier meer over de voorwaarden voor die aftrek.

Verplicht

3 + 6 =

"IK KAN EN WIL WEER PRESTEREN"

TRANSFIT FOLDER

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

en

%d bloggers liken dit: