VOLLEYBAL

OVER VOLLEYBAL

Volleybal zit verankerd in de Nederlandse sportgeschiedenis. Het Nederlands Transfit Volleybalteam heeft ook een naam hoog te houden: de Nederlandse volleybalmannen en -vrouwen hebben al flink wat medailles gewonnen bij diverse World Transplant Games!

Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig om samen een wedstrijd te spelen, dat kan op ieder niveau.

Bij het volleybalteam spelen we deze sport met een gemengd team. In ons gezellige team is er ruimte voor sport, humor, een luisterend oor  en willen we  lekker volleyballen.

WAAR EN WANNEER ?

Het WTG volleybalteam traint altijd onder bezielende leiding van Erik Olthof op afgesproken zondagen, gemiddeld 1x per 5 weken.

We verzamelen rond het middaguur en sluiten af na het eten rond 1700, zodat iedereen met een voldaan gevoel en gevulde maag weer huiswaarts keert.

VOOR WIE?

Wil je gezellig mee volleyballen? Dat kan als je minimaal een jaar geleden getransplanteerd bent. Mag je van je behandelend arts weer sporten en ben je enthousiast om te volleyballen, dan ben je welkom.

Enige ervaring met volleybal is wenselijk maar niet verplicht. Neem gerust vrijblijvend contact op met de sportcoördinator.

 

ONS ADVIES…

 

Kom een keer vrijblijvend meedoen want bewegen blijft belangrijk na transplantatie. Zowel voor je lichaam als voor je geest. Het is prettig om met collega-getransplanteerden te kletsen. We hebben allemaal heftige momenten meegemaakt, en daarom kunnen we ook  relativeren.

Kom lekker eens mee sporten, en ervaar zelf wat je allemaal kan!

 

WAT DOEN WE?

Het volleybalteam traint gemiddeld 1x per 5 weken.

Direct na de World Transplant Games wat minder, en in aanloop naar een nieuwe wereldspelen bouwen we de intensiteit weer op.

Helaas is door het Coronavirus de WTG in Houston van 2021 afgelast maar samen volleyballen kan altijd.

Aanmelden kan via de link. 

HET LAATSTE NIEUWS VAN VOLLEYBAL

Webinar voor nierpatiënten over vaccinatie Covid-19 gemist?

Het webinar is terug te zien op: https://www.nieren.nl/bibliotheek/199-het-coronavaccin-voor-nierpati-nten/2927-webinar-coronavaccinatie-bij-nierpati-nten. Op nieren.nl staan ook antwoorden op veelgestelde...

Aansluiting bij NOC*NSF

Het is zover, Sport en Transplantatie heeft een aansluiting bij NOC*NSF als geassocieerd lid/partner. Daarmee is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan en behoren de getransplanteerde sporters van tot de grote sportfamilie van...

Informatie over COVID uit het UMCG

Informatie over COVID 19 Informatie over COVID na transplantatie vinden is niet eenvoudig. Gelukkig stuurt het UMCG stuurt regelmatig informatiebrieven naar haar getransplanteerden met interessant nieuws. Hierin vind je onder andere de...

Naar de maan gelopen (en verder)

(Laatste Update) Heen en weer naar de maan Samen met getransplanteerden sporters uit alle landen van de wereld zijn wij de uitdaging van de World Transplant Games Federatie (WTGF) aangegaan om in tien weken meer dan een miljard stappen te...

Nieuwe website TransFit

Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Erik Olthoff

“Volgt binnenkort.”

Neem contact op met Erik over Volleybal

12 + 8 =

STEUN JIJ ONZE VOLLEYBAL ?

Kies bij project “Volleybal”

Bedrag"SAMEN GEWOON WEER EEN PRESTATIE LEVEREN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: Neem contact op

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench
%d bloggers liken dit: