VOLLEYBAL

OVER VOLLEYBAL

Volleybal zit verankerd in de Nederlandse sportgeschiedenis. Het Nederlands Transfit Volleybalteam heeft ook een naam hoog te houden: de Nederlandse volleybalmannen en -vrouwen hebben al flink wat medailles gewonnen bij diverse World Transplant Games!

Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig om samen een wedstrijd te spelen, dat kan op ieder niveau.

Bij het volleybalteam spelen we deze sport met een gemengd team. In ons gezellige team is er ruimte voor sport, humor, een luisterend oor  en willen we  lekker volleyballen.

WAAR EN WANNEER ?

Het WTG volleybalteam traint altijd onder bezielende leiding van Erik Olthof op afgesproken zondagen, gemiddeld 1x per 5 weken.

We verzamelen rond het middaguur en sluiten af na het eten rond 1700, zodat iedereen met een voldaan gevoel en gevulde maag weer huiswaarts keert.

VOOR WIE?

Wil je gezellig mee volleyballen? Dat kan als je minimaal een jaar geleden getransplanteerd bent. Mag je van je behandelend arts weer sporten en ben je enthousiast om te volleyballen, dan ben je welkom.

Enige ervaring met volleybal is wenselijk maar niet verplicht. Neem gerust vrijblijvend contact op met de sportcoördinator.

 

ONS ADVIES…

 

Kom een keer vrijblijvend meedoen want bewegen blijft belangrijk na transplantatie. Zowel voor je lichaam als voor je geest. Het is prettig om met collega-getransplanteerden te kletsen. We hebben allemaal heftige momenten meegemaakt, en daarom kunnen we ook  relativeren.

Kom lekker eens mee sporten, en ervaar zelf wat je allemaal kan!

 

WAT DOEN WE?

Het volleybalteam traint gemiddeld 1x per 5 weken.

Direct na de World Transplant Games wat minder, en in aanloop naar een nieuwe wereldspelen bouwen we de intensiteit weer op.

Helaas is door het Coronavirus de WTG in Houston van 2021 afgelast maar samen volleyballen kan altijd.

Aanmelden kan via de link. 

HET LAATSTE NIEUWS VAN VOLLEYBAL

World Transplant Games 2023 promotiefilm

Laat je inspireren door dit filmpje om ook deel te nemen aan deze mooie spelen in 2023 in Perth Australië. https://youtu.be/fbtA_4GqCso

SRC MEDIA, interview met Robin Simons over Transfit van Sport en Transplantatie

https://youtu.be/0Au2QuNqS78 Afgelopen zaterdag 15 mei heeft onze Sportcoordinator Robin Simons een interview gehad bij SRC FM met Carolien Krouwel . Ook Robin heeft last van de coronatijd gehad. De routine was er wat uit en de ehhm’s...

Hardloopevenement Dag van Bart

Zaterdag 5 juni 2021 Dag van Bart.  TransFit stimuleert bewegen en sporten. De dag van Bart is een hardloopevenement waarbij je voor een goed doel loopt maar vooral voor jezelf, voor de sportieve uitdaging. Je kunt bij meedoen een...

TV programma De 100

Vanaf maandag 29 maart om 21.30 op NPO 1; Het verhaal achter het wachten op een donor - EO - EO Wij kennen onze eigen verhalen, van voordat wij weer konden sporten. Vanaf 29 maart gaat Nederland de verhalen van mensen op de wachtlijst...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Erik Olthoff

“Volgt binnenkort.”

Neem contact op met Erik over Volleybal

15 + 14 =

STEUN JIJ ONZE VOLLEYBAL ?

Kies bij project “Volleybal”

Bedrag"SAMEN GEWOON WEER EEN PRESTATIE LEVEREN"

TRANSFIT FOLDER

Stichting gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

%d bloggers liken dit: