VOLLEYBAL

OVER VOLLEYBAL

Volleybal zit verankerd in de Nederlandse sportgeschiedenis. Het Nederlands Transfit Volleybalteam heeft ook een naam hoog te houden: de Nederlandse volleybalmannen en -vrouwen hebben al flink wat medailles gewonnen bij diverse World Transplant Games!

Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig om samen een wedstrijd te spelen, dat kan op ieder niveau.

Bij het volleybalteam spelen we deze sport met een gemengd team. In ons gezellige team is er ruimte voor sport, humor, een luisterend oor  en willen we  lekker volleyballen.

WAAR EN WANNEER ?

Het WTG volleybalteam traint altijd onder bezielende leiding van Erik Olthof op afgesproken zondagen, gemiddeld 1x per 5 weken.

We verzamelen rond het middaguur en sluiten af na het eten rond 1700, zodat iedereen met een voldaan gevoel en gevulde maag weer huiswaarts keert.

VOOR WIE?

Wil je gezellig mee volleyballen? Dat kan als je minimaal een jaar geleden getransplanteerd bent. Mag je van je behandelend arts weer sporten en ben je enthousiast om te volleyballen, dan ben je welkom.

Enige ervaring met volleybal is wenselijk maar niet verplicht. Neem gerust vrijblijvend contact op met de sportcoördinator.

 

ONS ADVIES…

 

Kom een keer vrijblijvend meedoen want bewegen blijft belangrijk na transplantatie. Zowel voor je lichaam als voor je geest. Het is prettig om met collega-getransplanteerden te kletsen. We hebben allemaal heftige momenten meegemaakt, en daarom kunnen we ook  relativeren.

Kom lekker eens mee sporten, en ervaar zelf wat je allemaal kan!

 

WAT DOEN WE?

Het volleybalteam traint gemiddeld 1x per 5 weken.

Direct na de World Transplant Games wat minder, en in aanloop naar een nieuwe wereldspelen bouwen we de intensiteit weer op.

Helaas is door het Coronavirus de WTG in Houston van 2021 afgelast maar samen volleyballen kan altijd.

Aanmelden kan via de link. 

HET LAATSTE NIEUWS VAN VOLLEYBAL

Nieren tot spieren actie voor Triathlon

Binnenkort is Tim 10 jaar getransplanteerd! Om dat te vieren gaat hij op 4 december 10 uur fietsen voor de TransFit Triatlon. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt gebruikt om het triathlon team binnen TransFit een goede start te...

ETDSC 2022 in Oxford (UK)

Het LOC heeft een aantrekkelijk programma opgesteld in de bijzondere omgeving van het middeleeuwse Oxford. Rijk aan tradities en cultuur. In bijgaand document staat alle informatie zoals die nu bekend is. Ongetwijfeld zullen er in de...

Steun van de Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation gaat het TransFit programma de komende jaren als sponsor ondersteunen. Wij zijn daar als stichting enorm blij met deze steun in de rug. De Dirk Kuyt Foundation heeft als doel sport bereikbaar te maken voor mensen...

ETDSC Oxford 2022

We monitoren als Sport en Transplantatie de ontwikkelingen rondom de Europese Spelen (ETDSC) via Jan Folkers, onze vertegenwoordiger bij de ETSDF. Bij deze zijn terugkoppeling over de afgelopen periode. Stand maart 2021 Of de ETDSC 2022...

Billion-step Challenge van de WTGF

Op 20 september begint er weer een 10-weekse Billion-step Challenge van de WTGF. Dit keer is het doel om met teams uit de hele wereld bij elkaar 2 miljard stappen te zetten. Het dubbele van de vorige keer. Natuurlijk doen wij als...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Erik Olthoff

“Volgt binnenkort.”

Neem contact op met Erik over Volleybal

4 + 9 =

STEUN JIJ ONZE VOLLEYBAL ?

Kies bij project “Volleybal”

Bedrag

"SAMEN GEWOON WEER EEN PRESTATIE LEVEREN"

TRANSFIT FOLDER

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

en