TAFELTENNIS

OVER TAFELTENNIS

Wie heeft er niet op zijn vakantie of op de middelbare school een keer een batje vastgehouden en een spelletje tafeltennis gespeeld!

Tafeltennis kan heel intensief zijn en dan bouw je een goede conditie op. Maar je kunt het ook op een recreatief niveau beoefenen en dan werkt het heerlijk ontspannend.

Bij TransFit wordt het op diverse niveaus gespeeld.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen op diverse locaties in het land, we proberen het zo centraal mogelijk voor iedereen te organiseren.

We trainen over het algemeen in het weekend. Vaak hebben we een ochtend of een middagsessie. We trainen dan ongeveer 2 x 1,5 uur per keer.

VOOR WIE?

Voor mensen die na een transplantatie (weer) willen gaan sporten. Je speelt met je eigen batjes en balletjes.

ONS ADVIES…

Mocht je interesse hebben om bij TransFit te tafeltennissen, dan adviseren we je om een keer gratis mee te komen spelen.

Zo kun je zelf ervaren of het iets voor je is.

Aanmelden kan via de link.

WAT DOEN WE?

Het streven is om minimaal zes en maximaal twaalf keer per jaar te trainen. Een training is meestal twee keer anderhalf uur.

Er wordt van je verwacht dat je op de trainingen aanwezig bent, overmacht natuurlijk daargelaten.
Verder vragen we van je dat, als je lid bent van een tafeltennisclub, daar ook traint en het liefst ook competitie speelt.

Naast het sporten is gezelligheid bij onze tafeltennissers zeer belangrijk.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TAFELTENNIS

Billion-step Challenge van de WTGF

Op 20 september begint er weer een 10-weekse Billion-step Challenge van de WTGF. Dit keer is het doel om met teams uit de hele wereld bij elkaar 2 miljard stappen te zetten. Het dubbele van de vorige keer. Natuurlijk doen wij als...

Website WTG 2023 Perth actief

De website voor de World Transplan Games in Perth is vandaag actief geworden. Je kunt hier nu al veel vinden over deze Spelen en bijzonderheden. https://worldtransplantgames.org/ Tijdens deze spelen is een echte sprint-Triatlon de nieuwe...

TransFit krijgt CBF keurmerk

Het CBF keurmerk is per 1 september aan de stichting Sport en Transplantatie toegekend. We hadden in 2018 al de ANBI status ontvangen. Met het CBF keurmerk zijn we weer een stapje verder op weg naar een sterkere organisatie. Het keurmerk...

World Transplant Games 2023 promotiefilm

Laat je inspireren door dit filmpje om ook deel te nemen aan deze mooie spelen in 2023 in Perth Australië. https://youtu.be/fbtA_4GqCso

SRC MEDIA, interview met Robin Simons over Transfit van Sport en Transplantatie

https://youtu.be/0Au2QuNqS78 Afgelopen zaterdag 15 mei heeft onze Sportcoordinator Robin Simons een interview gehad bij SRC FM met Carolien Krouwel . Ook Robin heeft last van de coronatijd gehad. De routine was er wat uit en de ehhm’s...

OVER DE COÖRDINATOREN

Naam: Hester Elisen

“Mijn naam is Hester Elisen, ik heb voor het eerst in 2017 meegedaan aan de WTG in Malaga. Daar heb ik brons en zilver gewonnen. Ik tafeltennis sinds 2012 in Tilburg in competitieverband. In maart 2013 heb ik een niertransplantatie gehad. In 2019 heb ik in Newcastle tijden de WTG wederom een zilveren en een bronzen medaille gewonnen.”

Naam: Robin Simons

“Ik ben Robin Simons en sinds 2019 ben ik zeer bij TransFit betrokken. Ik ben de trainer/coach van het transplantatie voetbalteam, maar ben sinds de WTG in Newcastle ook zeer betrokken geraakt met de tafeltennisgroep. Het is een mooie gevarieerde groep mensen waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Samen met Hester regelen we het wel en wee van het tafeltennis.”

Neem contact op met Hester over Tafeltennis

6 + 8 =

STEUN JIJ ONZE TAFELTENNIS ?

Kies bij project “Tafeltennis”

Bedrag"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

TRANSFIT FOLDER

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

en

%d bloggers liken dit: