TAFELTENNIS

OVER TAFELTENNIS

Wie heeft er niet op zijn vakantie of op de middelbare school een keer een batje vastgehouden en een spelletje tafeltennis gespeeld!

Tafeltennis kan heel intensief zijn en dan bouw je een goede conditie op. Maar je kunt het ook op een recreatief niveau beoefenen en dan werkt het heerlijk ontspannend.

Bij TransFit wordt het op diverse niveaus gespeeld.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen op diverse locaties in het land, we proberen het zo centraal mogelijk voor iedereen te organiseren.

We trainen over het algemeen in het weekend. Vaak hebben we een ochtend of een middagsessie. We trainen dan ongeveer 2 x 1,5 uur per keer.

VOOR WIE?

Voor mensen die na een transplantatie (weer) willen gaan sporten. Je speelt met je eigen batjes en balletjes.

ONS ADVIES…

Mocht je interesse hebben om bij TransFit te tafeltennissen, dan adviseren we je om een keer gratis mee te komen spelen.

Zo kun je zelf ervaren of het iets voor je is.

Aanmelden kan via de link.

WAT DOEN WE?

Het streven is om minimaal zes en maximaal twaalf keer per jaar te trainen. Een training is meestal twee keer anderhalf uur.

Er wordt van je verwacht dat je op de trainingen aanwezig bent, overmacht natuurlijk daargelaten.
Verder vragen we van je dat, als je lid bent van een tafeltennisclub, daar ook traint en het liefst ook competitie speelt.

Naast het sporten is gezelligheid bij onze tafeltennissers zeer belangrijk.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TAFELTENNIS

Webinar voor nierpatiënten over vaccinatie Covid-19 gemist?

Het webinar is terug te zien op: https://www.nieren.nl/bibliotheek/199-het-coronavaccin-voor-nierpati-nten/2927-webinar-coronavaccinatie-bij-nierpati-nten. Op nieren.nl staan ook antwoorden op veelgestelde...

Aansluiting bij NOC*NSF

Het is zover, Sport en Transplantatie heeft een aansluiting bij NOC*NSF als geassocieerd lid/partner. Daarmee is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan en behoren de getransplanteerde sporters van tot de grote sportfamilie van...

Informatie over COVID uit het UMCG

Informatie over COVID 19 Informatie over COVID na transplantatie vinden is niet eenvoudig. Gelukkig stuurt het UMCG stuurt regelmatig informatiebrieven naar haar getransplanteerden met interessant nieuws. Hierin vind je onder andere de...

Naar de maan gelopen (en verder)

(Laatste Update) Heen en weer naar de maan Samen met getransplanteerden sporters uit alle landen van de wereld zijn wij de uitdaging van de World Transplant Games Federatie (WTGF) aangegaan om in tien weken meer dan een miljard stappen te...

Nieuwe website TransFit

Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit...

OVER DE COÖRDINATOREN

Naam: Hester Elisen

“Mijn naam is Hester Elisen, ik heb voor het eerst in 2017 meegedaan aan de WTG in Malaga. Daar heb ik brons en zilver gewonnen. Ik tafeltennis sinds 2012 in Tilburg in competitieverband. In maart 2013 heb ik een niertransplantatie gehad. In 2019 heb ik in Newcastle tijden de WTG wederom een zilveren en een bronzen medaille gewonnen.”

Naam: Robin Simons

“Ik ben Robin Simons en sinds 2019 ben ik zeer bij TransFit betrokken. Ik ben de trainer/coach van het transplantatie voetbalteam, maar ben sinds de WTG in Newcastle ook zeer betrokken geraakt met de tafeltennisgroep. Het is een mooie gevarieerde groep mensen waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Samen met Hester regelen we het wel en wee van het tafeltennis.”

Neem contact op met Hester over Tafeltennis

3 + 10 =

STEUN JIJ ONZE TAFELTENNIS ?

Kies bij project “Tafeltennis”

Bedrag"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: Neem contact op

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench
%d bloggers liken dit: