TENNIS

 OVER TENNIS

Tennis bij TransFit is tennis zoals op elke club. Het bijzondere is dat je  training hebt en wedstrijden speelt met en tegen andere getransplanteerden.

Je speelt op je eigen niveau met het doel jezelf te verbeteren. je kunt herstellen en op conditie komen na je transplantatie en op conditie blijven door de sport te doen die jij leuk vindt.

Tennis is een populaire sport en er is bijna altijd wel een tennisbaan in de buurt waar je met een vriend of collega een partijtje kunt spelen. Je kunt op verschillende banen spelen, op gras of gravel. En in de winter kan het ook nog indoor.

Bij TransFit kun je het zo inspannend maken als je zelf wil of aankunt. Zelfs een potje van een half uur heeft al een positief effect.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen altijd bij Theo Meijer Sport in Leusden, Plantageweg 6, 3833 AZ Leusden.

De training is op de laatste zondag van de maand van 12:00 tot 15:00. We trainen in januari, februari en maart. mei, juni , september, oktober en november. In december is de training de zondag voor kerst.

VOOR WIE?

Iedere getransplanteerde is welkom en kan meedoen. Begin je net of speel je al jaren op hoog niveau? Bij ons kan het allemaal. Nog op school of al met pensioen, het maakt niet uit.

Wil je gewoon elke maand een balletje slaan met lotgenoten om lekker op conditie te komen en te blijven. Of wil je alles uit jezelf halen en meedoen aan de World Transplant games, de keuze is aan jou.

Het enige dat wij van je vragen is dat je plezier hebt in het tennissen en dat je je inzet naar eigen kunnen.

ONS ADVIES…

Kom een keer met ons meespelen. Als getransplanteerde is het belangrijk om in beweging te blijven.

Trainen met mensen die ook een transplantatie hebben gehad kan helpend zijn. Zij begrijpen het als je klachten hebt door medicijnen of je ziekte, fysiek of mentaal. Ze zullen je helpen dat stapje extra te zetten maar je tegenhouden als je te veel eist.

Kortom, kom lekker een keer gratis meedoen en merk dat je veel meer bent dan je transplantatie.  

WAT DOEN WE?

Ferry, onze trainer, geeft elke maand een andere training. Denk aan tactische training, conditionele training of technische training.

De training duurt in totaal 3 uur. Tussendoor houden we altijd een pauze zodat iedereen  wat kan eten en drinken om op krachten te blijven. Heb je tussendoor even rust nodig, geen probleem, die kun je gewoon nemen.

Meestal is het eerste deel van de training vol met allerlei oefeningen die we in verschillende samenstellen uitvoeren.

Het tweede deel worden er veelal korte wedstrijden gespeeld, ook in verschillende samenstellingen.

In principe trainen we binnen op tapijtbanen. Pas hier je schoeisel op aan.

Als we buiten kunnen spelen, horen we dat van tevoren zodat je de juiste schoenen, kleding en zonnebrand mee kan nemen. 

Je kunt je aanmelden via de link.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TENNIS

Billion-step Challenge van de WTGF

Op 20 september begint er weer een 10-weekse Billion-step Challenge van de WTGF. Dit keer is het doel om met teams uit de hele wereld bij elkaar 2 miljard stappen te zetten. Het dubbele van de vorige keer. Natuurlijk doen wij als...

Website WTG 2023 Perth actief

De website voor de World Transplan Games in Perth is vandaag actief geworden. Je kunt hier nu al veel vinden over deze Spelen en bijzonderheden. https://worldtransplantgames.org/ Tijdens deze spelen is een echte sprint-Triatlon de nieuwe...

TransFit krijgt CBF keurmerk

Het CBF keurmerk is per 1 september aan de stichting Sport en Transplantatie toegekend. We hadden in 2018 al de ANBI status ontvangen. Met het CBF keurmerk zijn we weer een stapje verder op weg naar een sterkere organisatie. Het keurmerk...

World Transplant Games 2023 promotiefilm

Laat je inspireren door dit filmpje om ook deel te nemen aan deze mooie spelen in 2023 in Perth Australië. https://youtu.be/fbtA_4GqCso

SRC MEDIA, interview met Robin Simons over Transfit van Sport en Transplantatie

https://youtu.be/0Au2QuNqS78 Afgelopen zaterdag 15 mei heeft onze Sportcoordinator Robin Simons een interview gehad bij SRC FM met Carolien Krouwel . Ook Robin heeft last van de coronatijd gehad. De routine was er wat uit en de ehhm’s...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Marcia Navest

Ik ben Marcia en 39 jaar. Ik ben al bijna 18 jaar long getransplanteerd en ruim 1 jaar nier getransplanteerd. Ik doe zelf niets liever dan tennissen en ben al jaren lid bij Sport en Transplantatie en sinds een aantal jaar coördinator van het tennisteam.

Neem contact op met Marcia over Tennis

3 + 11 =

STEUN JIJ ONZE TENNIS ?

Kies bij project “Tennis”

Bedrag"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

TRANSFIT FOLDER

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

en

%d bloggers liken dit: