TENNIS

 OVER TENNIS

Tennis bij TransFit is tennis zoals op elke club. Het bijzondere is dat je  training hebt en wedstrijden speelt met en tegen andere getransplanteerden.

Je speelt op je eigen niveau met het doel jezelf te verbeteren. je kunt herstellen en op conditie komen na je transplantatie en op conditie blijven door de sport te doen die jij leuk vindt.

Tennis is een populaire sport en er is bijna altijd wel een tennisbaan in de buurt waar je met een vriend of collega een partijtje kunt spelen. Je kunt op verschillende banen spelen, op gras of gravel. En in de winter kan het ook nog indoor.

Bij TransFit kun je het zo inspannend maken als je zelf wil of aankunt. Zelfs een potje van een half uur heeft al een positief effect.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen altijd bij Theo Meijer Sport in Leusden, Plantageweg 6, 3833 AZ Leusden.

De training is op de laatste zondag van de maand van 12:00 tot 15:00. We trainen in januari, februari en maart. mei, juni , september, oktober en november. In december is de training de zondag voor kerst.

VOOR WIE?

Iedere getransplanteerde is welkom en kan meedoen. Begin je net of speel je al jaren op hoog niveau? Bij ons kan het allemaal. Nog op school of al met pensioen, het maakt niet uit.

Wil je gewoon elke maand een balletje slaan met lotgenoten om lekker op conditie te komen en te blijven. Of wil je alles uit jezelf halen en meedoen aan de World Transplant games, de keuze is aan jou.

Het enige dat wij van je vragen is dat je plezier hebt in het tennissen en dat je je inzet naar eigen kunnen.

ONS ADVIES…

Kom een keer met ons meespelen. Als getransplanteerde is het belangrijk om in beweging te blijven.

Trainen met mensen die ook een transplantatie hebben gehad kan helpend zijn. Zij begrijpen het als je klachten hebt door medicijnen of je ziekte, fysiek of mentaal. Ze zullen je helpen dat stapje extra te zetten maar je tegenhouden als je te veel eist.

Kortom, kom lekker een keer gratis meedoen en merk dat je veel meer bent dan je transplantatie.  

WAT DOEN WE?

Ferry, onze trainer, geeft elke maand een andere training. Denk aan tactische training, conditionele training of technische training.

De training duurt in totaal 3 uur. Tussendoor houden we altijd een pauze zodat iedereen  wat kan eten en drinken om op krachten te blijven. Heb je tussendoor even rust nodig, geen probleem, die kun je gewoon nemen.

Meestal is het eerste deel van de training vol met allerlei oefeningen die we in verschillende samenstellen uitvoeren.

Het tweede deel worden er veelal korte wedstrijden gespeeld, ook in verschillende samenstellingen.

In principe trainen we binnen op tapijtbanen. Pas hier je schoeisel op aan.

Als we buiten kunnen spelen, horen we dat van tevoren zodat je de juiste schoenen, kleding en zonnebrand mee kan nemen. 

Je kunt je aanmelden via de link.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TENNIS

Webinar voor nierpatiënten over vaccinatie Covid-19 gemist?

Het webinar is terug te zien op: https://www.nieren.nl/bibliotheek/199-het-coronavaccin-voor-nierpati-nten/2927-webinar-coronavaccinatie-bij-nierpati-nten. Op nieren.nl staan ook antwoorden op veelgestelde...

Aansluiting bij NOC*NSF

Het is zover, Sport en Transplantatie heeft een aansluiting bij NOC*NSF als geassocieerd lid/partner. Daarmee is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan en behoren de getransplanteerde sporters van tot de grote sportfamilie van...

Informatie over COVID uit het UMCG

Informatie over COVID 19 Informatie over COVID na transplantatie vinden is niet eenvoudig. Gelukkig stuurt het UMCG stuurt regelmatig informatiebrieven naar haar getransplanteerden met interessant nieuws. Hierin vind je onder andere de...

Naar de maan gelopen (en verder)

(Laatste Update) Heen en weer naar de maan Samen met getransplanteerden sporters uit alle landen van de wereld zijn wij de uitdaging van de World Transplant Games Federatie (WTGF) aangegaan om in tien weken meer dan een miljard stappen te...

Nieuwe website TransFit

Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Marcia Navest

Ik ben Marcia en 39 jaar. Ik ben al bijna 18 jaar long getransplanteerd en ruim 1 jaar nier getransplanteerd. Ik doe zelf niets liever dan tennissen en ben al jaren lid bij Sport en Transplantatie en sinds een aantal jaar coördinator van het tennisteam.

Neem contact op met Marcia over Tennis

8 + 2 =

STEUN JIJ ONZE TENNIS ?

Kies bij project “Tennis”

Bedrag"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: Neem contact op

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench
%d bloggers liken dit: