TRIATHLON

OVER DE TRIATHLON

Zwemmen, fietsen en lopen.

Je doet drie sporten, die elk op zich  al een uithoudingsproef zijn, achter elkaar en zelfs als je van sportonderdeel wisselt gaat de race gewoon door. Gemaakt voor mensen die van een uitdaging houden.

Vanaf eind 2021 is er binnen TransFit een triathlon groep en in 2023 staat triathlon als individuele sport op de agenda van de WTG (World Transplant Games) De triathlon kan op verschillende lengtes en niveaus gedaan worden.

 

WAAR EN WANNEER ?

N.t.b.

TIM IN ACTIE OP 4 DECEMBER

Tim is op 30 november 2021 tien jaar getransplanteerd. Hij viert dit met een sportieve actie om hiermee het triathlon team in gang te zetten en financieel te ondersteunen.

Hij gaat 10 uur op zijn racefiets fietsen, je kunt dit volgen via Zwift. Lees meer over de actie in DIT BERICHT.

Je kunt Tim (en het triathlonteam) steunen door te doneren aan zijn Crowdfunding actie op deze pagina (zie volgende blok)

 

TIM's Crowdfunding Triatlon
€ 1.857,50 / € 1.200,00
Bedrag € -

Neem contact op met Tim over meedoen bij het Triatlon team

6 + 5 =

ONS ADVIES…

Vul het contactformulier op deze pagina in en kom een keer meetrainen!

Naast bij TransFit trainen is ons advies om je in jouw woonomgeving aan te sluiten bij een Triathlon vereniging om daar samen te trainen en trainings advies te krijgen.

WAT DOEN WE ?

Op dit moment zijn we de triathlon ploeg aan het vormen en zoeken we enthousiaste tri-atleten die orgaan- of stamcel-getransplanteerd zijn. 

We proberen mee te trainen met de zwemploeg, de atleten en het wielrenteam. Daarnaast gaan we binnenkort een eerste bijeenkomst plannen van het triatlon team.

TRIATHLON VOOR IEDER

Voor jou als je op zoek bent naar een uitdagende en leuke sport om het sporten weer op te pakken of verder te groeien in het sporten na je transplantatie.

Je hoeft geen topsporter te zijn om plezier te beleven aan een triatlon. Een Iron man is voor iedereen een uitdaging, gelukkig ben je ook al een triatleet als je 500 meter kunt zwemmen, 20 kilometer fietst en 5 kilometer loopt.

Veel hangt af van welk doel je jezelf stelt. Hoge verwachtingen koppelen aan weinig training zal waarschijnlijk tot een zware wedstrijd leiden.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TRIATLON

Nieren tot spieren actie voor Triathlon

Binnenkort is Tim 10 jaar getransplanteerd! Om dat te vieren gaat hij op 4 december 10 uur fietsen voor de TransFit Triatlon. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt gebruikt om het triathlon team binnen TransFit een goede start te...

ETDSC 2022 in Oxford (UK)

Het LOC heeft een aantrekkelijk programma opgesteld in de bijzondere omgeving van het middeleeuwse Oxford. Rijk aan tradities en cultuur. In bijgaand document staat alle informatie zoals die nu bekend is. Ongetwijfeld zullen er in de...

Steun van de Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation gaat het TransFit programma de komende jaren als sponsor ondersteunen. Wij zijn daar als stichting enorm blij met deze steun in de rug. De Dirk Kuyt Foundation heeft als doel sport bereikbaar te maken voor mensen...

Atleet Rick in de Media

Transfit sporter Rick Besijn heeft zijn verhaal verteld in de Stentor. Rick is recent weer lid geworden van Sport en Transplantatie na een lange blessure. Hij kreeg in 2013 twee nieuw longen en is één van onze atleten. In heeft hij 2018...

ETDSC Oxford 2022

We monitoren als Sport en Transplantatie de ontwikkelingen rondom de Europese Spelen (ETDSC) via Jan Folkers, onze vertegenwoordiger bij de ETSDF. Bij deze zijn terugkoppeling over de afgelopen periode. Stand maart 2021 Of de ETDSC 2022...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Tim Hartman

“Ik ben Tim, nier-getransplanteerd en de coördinator van het team. Op mijn 16de ben ik gaan hardlopen. Vlak voor mijn transplantatie leek het me leuk om een triathlon uit te proberen maar vanwege mijn ziekte moest ik dit uitstellen tot na de transplantatie. Ik merk dat sporten mij helpt in herstel en energie gedurende de week.”

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

TRANSFIT FOLDER

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

en

%d bloggers liken dit: