TENNIS

OVER TENNIS

Tennis bij Sport en Transplantatie is tennis zoals op elke club behalve dat je nu training hebt en wedstrijden speelt met en tegen andere getransplanteerden. Spelen op je eigen niveau maar wel met het doel jezelf te verbeteren. Weer herstellen en op conditie komen na je transplantatie door de sport te doen die jij leuk vindt.

Tennis is een populaire sport en er is bijna altijd wel een tennisbaan in de buurt waar je met een vriend of collega een partijtje kunt spelen. kun je op verschillende banen spelen, op gras of gravel. En in de winter kan het ook nog indoor.

Je kunt het zo inspannend maken als je zelf wil of aankunt. Zelfs een potje van een half uur heeft al een positief effect.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen altijd bij Theo Meijer Sport in Leusden. Plantageweg 6 3833 AZ Leusden.

De training is op de laatste zondag van de maand van 12:00 tot 15:00. We trainen niet in April, Juli en Augustus. En in December is de training de zondag voor kerst.

VOOR WIE?

Iedereen is welkom en kan meedoen. Begin je net of speel je al jaren op hoog niveau? Bij ons kan het allemaal. Nog op school of al met pensioen, het maakt niet uit. Wil je gewoon elke maand een balletje slaan met lotgenoten om lekker op conditie te komen en te blijven.

Of wil je alles uit jezelf halen en meedoen aan de World Transplant games, de keuze is aan jou. Het enige dat wij van je vragen is dat je plezier hebt in het tennissen en dat je je inzet naar eigen kunnen.

ONS ADVIES…

Als getransplanteerde is het belangrijk om in beweging te blijven. Kies dan ook een sport waar je plezier in hebt en je de training kan aanpassen naar je eigen kunnen. Probeer jezelf wel uit te dagen lichamelijk maar ga niet te ver.

Kom trainen met mensen die ook een transplantatie hebben gehad kan je alleen maar helpen. Zij begrijpen het als je klachten hebt door medicijnen of je ziekte, fysiek of mentaal. Ze zullen je helpen dat stapje extra te zetten maar je tegenhouden als je te veel eist.

Kortom, kom lekker meedoen en merk dat je veel meer bent dan je transplantatie.

WAT DOEN WE?

Onze trainer, Ferry, geeft elke maand een andere training. Denk aan tactische training, conditionele trainingen en technische trainingen. De training duurt in totaal 3 uur. Tussendoor houden we altijd even een momentje pauze zodat iedereen even wat kan eten en drinken om op krachten te blijven.

Heb je tussendoor even rust nodig, geen probleem, die kun je gewoon nemen. Meestal is het eerste deel van de training vol met allerlei oefeningen die we in verschillende samenstellen uitvoeren. Het tweede deel worden er veelal korte wedstrijden gespeeld en ook in verschillende samenstellingen.

Normaal trainen we binnen op tapijtbanen. Pas hier ook je schoeisel op aan. Mocht er mooi weer verwacht worden dan probeert de coördinator het te regelen dat we lekker naar buiten kunnen. Als dit lukt hoort het team dat van tevoren zodat ze de juiste schoenen, kleding en zonnebrand mee kunnen nemen. 

HET LAATSTE NIEUWS VAN TENNIS

Nieuwe website TransFit

Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit...

Annulering ETDSC 2020 Dublin

Cancellation of the 2020 European Transplant & Dialysis Sports Championships After discussions between the Local Organising Committee in Ireland and the Presidential Committee of the European Transplant & Dialysis Sports...

Nieuw promotiemateriaal Transfit

TransFit wordt de vlag waaronder we het ‘Sporten na Transplantatie’ gaan onderbrengen. Over TransFit is veel te vertellen en dat gaan we de komende maanden ook doen. We hebben afgelopen maanden gemerkt dat de naam TransFit interesse wekt...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Marcia Navest
E-mailadres: navest@sportentransplantatie.nl
Telefoonnummer: 06-52468731

Ik ben Marcia en 39 jaar. Ik ben al bijna 18 jaar long getransplanteerd en ruim 1 jaar nier getransplanteerd. Ik doe zelf niets liever dan tennissen en ben al jaren lid bij Sport en Transplantatie en sinds een aantal jaar coördinator bij het tennisteam.

STEUN JIJ ONS TENNIS ?

Hier komt de mogelijkheid om per sport te doneren

< NU KOM JE NOG OP DE ALGEMENE DONATIEPAGINA >

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: <neem contact op>

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench