GOLF

OVER GOLF

Welkom bij het TransFit Golfteam. Iedereen die een orgaan-of weefseltransplantatie heeft ondergaan is welkom. Wij spelen 1 x in de zes weken ergens in het land, meestal op de baan van een van onze leden. Wij starten half maart en begin oktober spelen wij onze laatste wedstrijd,de laatste wedstrijd is het NK StrokePlay voor getransplanteerden. De andere keren wordt er Stableford gespeeld.

Graag zorgen voor eigen materiaal.

Aan het begin van het jaar ontvang jij het speelschema voor het komend seizoen, zodat jij er in je agenda al een beetje rekening mee kan houden. Er wordt gespeeld op vrijdag/ zaterdag en heel soms op donderdag. 3 weken voor de wedstrijd ontvang je een mail met de vraag of je meedoet.

Wij proberen altijd voor een gunstig tarief te spelen. Vanuit de stichting Sport en Transplantatie ontvangen wij een bijdrage per keer voor de greenfee, deze wordt verrekend met jou greenfee voor die baan.

WAAR EN WANNEER ?

De banen kunnen per jaar verschillen, wij proberen zo veel mogelijk op de banen van 1 van de golfers te spelen.

Vrijdag of zaterdag, meestal om 11u aanwezig en 12u afslaan. Een enkele keer wordt er op donderdag gespeeld om dat desbetreffende golfbaan op andere dagen niet beschikbaar is.

Maar de planning is begin van het seizoen bekend.

VOOR WIE?

Iedere, ook de beginnende golfer is van harte welkom, minimum vereiste is handicap 54.

Wij communiceren via mail en hebben een whatsapp groep.

ONS ADVIES…

Iedereen kan mee doen. Mocht je een beginnende golfer zijn en je conditie is niet optimaal, schroom dan niet om een handicart te reserveren. Dat scheelt je veel energie en daarom heb je meer plezier.

Zorg altijd voor genoeg drinken en eten in de baan en heel belangrijk, vergeet niet je gezicht en armen/benen in te smeren. Wij zijn vatbaarder voor huidkanker, dus goed smeren en een pet of hoed opzetten.

WAT DOEN WE?

6-7 keer per jaar spelen wij ergens in Nederland. Het zijn vooral zeer gezellige bijeenkomsten, mee doen is belangrijker dan winnen, maar stiekem wil je wel winnen natuurlijk. Vaak blijft een groot gedeelte van de groep eten om nog even bij te praten. Wij spelen meestal met 15-18 personen.

Om het jaar zijn er de World Transplant Games, het TransFit Golfteam heeft iedere keer een mooi team dat mee gaat. Hiervoor moet jij je wel selecteren, informatie is aan te vragen bij de golfcoördinator.

HET LAATSTE NIEUWS VAN GOLF

Nieuwe website TransFit

Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit...

Verhaal van Nico

" We leven gezond" Ik ben Nico Zonneveld, 74, en ik gebruik nu al maanden 2020 als ik een datum noteer. Het huidige jaartal 2020, En elke keer geeft dit getal mij een reactie. Het getal 20 is aan mij verbonden. Als dat getal dan twee keer...

Golf training Augustus

Verslag bijeenkomst TransFit Golfteam Zaterdag 29 augustus 2020 Hooge Graven te Ommen, de baan van Gerrit Veldman Zaterdag 29 augustus mochten wij gaan spelen op Hooge Graven in Ommen. De thuisbaan van Gerrit Veldman. Ook hier is het weer...

Golf training Juli

Verslag bijeenkomst TransFit Golfteam Vrijdag 24 juli 2020 Edese Golf op Papendal Vrijdag 24 juli 2020 was de eerste bijeenkomst van het TransFit Golfteam dit jaar. Vanwege Corona waren de vorige 3 bijeenkomsten geannuleerd. Wij waren dan...

Annulering ETDSC 2020 Dublin

Cancellation of the 2020 European Transplant & Dialysis Sports Championships After discussions between the Local Organising Committee in Ireland and the Presidential Committee of the European Transplant & Dialysis Sports...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Yvette Draisma
E-mailadresdraisma@sportentransplantatie.nl
Telefoonnummer: 06-29274997

“Ik ben Yvette Draisma, 55 jaar, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. In 1992 heb ik een levertransplantatie ondergaan en het gaat nog steeds heel erg goed.
Ik ben als tennisser begonnen bij Sport en Transplantatie, maar in 2010 heb ik mij racket omgewisseld voor golfclubs, mijn man en ik golfen samen met veel plezier. Iedere nieuwe getransplanteerde golfer is van harte welkom bij ons TransFit Golfteam.”

STEUN JIJ ONZE GOLF ?

Hier komt de mogelijkheid om per sport te doneren

< NU KOM JE NOG OP DE ALGEMENE DONATIEPAGINA >

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: <neem contact op>

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench