BELANGRIJKE DOCUMENTEN

DOCUMENTEN VOOR LEDEN

Sport en Transplantatie heeft sporters en donateurs die worden beschouwd als leden. Voor deze leden heeft de stichting een aantal documenten beschikbaar die behulpzaam zijn bij de activiteiten die je als lid kunt of wil doen. Wij verwachten van onze leden dat ze zich aan de regels in deze documenten houden. De regels zijn bedoeld om onze doelstellingen makkelijker te bereiken.

LEDENREGLEMENT

Voor alle sporters gelden de regels zoals je ook als ‘gewoon’ sport beoefend. Maar als lid bent van Sport en Transplantatie zijn er een aantal aanvullende regels die gelden voor alle leden.

TRANSFIT LOGO

Als je sport na transplantatie dan zien we je dit graag doen onder de vlag van TransFit. Hoe, waar en wanneer je het logo van TransFit kunt gebruiken kun je in dit document lezen.

SOCIALE MEDIA

De verhalen van sporters na een transplantatie kunnen veel mensen inspireren. Sociale media helpen daarbij. Daarvoor hebben we een aantal afspraken op papier gezet. Lees ze hier:

OFFICI√čLE DOCUMENTEN

Sport en Transplantatie is een stichting met de ANBI status. Die status vereist dat we inzicht geven in wat we doen en hebben gedaan. De belangrijkste documenten vind je op deze pagina.¬†Ook vind je hier de belangrijkste documenten over het TransFit programma. TransFit is behalve de naam voor het “Sporten na Transplantatie ook de naam van programma waarmee Sport en Transplantatie verder wordt ontwikkeld.

STATUTEN VAN DE STICHTING

Sport en Transplantatie is een stichting en de heeft daarom statuten. Deze statuten uit 2018 vormen de basis voor de ANBI status. De meest recente versie uit

VISIE 2020

In dit document staat de visie van Sport en Transplantatie. De visie vormt de basis voor het TransFit-programma. Je vindt er een aantal deel-boodschappen die inzicht geven in waar we voor staan.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Sport en Transplantatie heeft een huishoudelijk reglement dat de bestuurlijke en organisatorische zaken regels. Wat daar instaat kun je hier lezen

JAARVERSLAG 2019

Dit is het jaarverslag van 2019. Elk jaar melden we wat we gedaan hebben, hoe Sport en Transplantatie zich heeft ontwikkeld en wat de voortgang van het TransFit-programma is.

PRIVACY BELEID

Wij gaan zorgvuldig om met de informatie die ons toevertrouwd. Dat is wettelijk verplicht maar dat is ook onze wens. Hoe we dat georganiseerd hebben kun je in dit document lezen

FINANCIEEL 2019

Dit is het jaarverslag van 2019. Elk jaar melden we wat we gedaan hebben, hoe Sport en Transplantatie zich heeft ontwikkeld en wat de voortgang van het TransFit-programma is.

OUDERE DOCUMENTEN

Op deze pagina zetten we alleen de meest recente documenten neer. Oudere documenten, zoals eerder jaarverslagen kun je in het archief vinden. Druk op de zwarte knop hierboven om dat te bekijken.

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: Neem contact op

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench
%d bloggers liken dit: