STEUN VIA DE CLUB VAN 100

De honderd die ons steunen

Op deze pagina vind je de bedrijven, organisaties, afdelingen en particulieren die ons TransFit-programma van ‘Informeren’, ‘Bewegen’ en Sporten’ en onze organisatie belangeloos steunen.

Met hun jaarlijks gift à 10 Euro per maand zorgen zij, samen met onze getransplanteerde donateur-leden, voor de financiële basis van de stichting Sport en Transplantatie.

ANBI STATUS EN CBF

Sport en Transplantatie heeft de ANBI status en is een betrouwbaar goed doel met het CBF Keurmerk

Als je ons TransFit-programma steunt dan mag je door de ANBI status je donatie gebruiken bij de belasting aangifte. Door het CBF keurmerk weet je dat je donatie op goede wijze wordt ingezet 

DEZE BEDRIJVEN ZIJN LID VAN DE TRANSFIT CLUB VAN 100 

 Marketing

Uw Business Online

Training &

Consultancy

Vollekr8

Advies &

Uitgeverij

VMA

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Uw naam

Sponsor

Steun jij ons ook ?

LID VAN DE TRANSFIT CLUB VAN 100 WORDEN

8 + 1 =

Wie kan lid worden ?

Iedereen die sport en beweging na transplantatie wil helpen bevorderen. Dat kan als organisatie, bedrijf, afdeling, ZZP-er of gewoon als particulier voor
€ 10 per maand.

Wat steun ik met mijn bijdrage ?

Je steunt de stichting Sport en Transplantatie. Het grootste deel van jouw bijdrage wordt aan de drie pijlers van TransFit programma besteed.

Is mijn bijdrage aftrekbaar ?

Jazeker, je mag de bijdrage als gift opnemen in jouw boekhouding of belastingaangifte. Als je ons vijf jaar achtereen steunt mag dat zelfs volledig. (je kunt dat aangeven bij je aanmelding)

Kan ik ook een specifieke sport steunen?

Dat mag ook, je kunt bij aanmelding aangeven dat je een specifieke sport wil steunen. De voorwaarde is dat deze sport onderdeel is van TransFit en meerdere getransplanteerden als deelnemer heeft.

Wij besteden dan vijftig procent aan de door jou aangegeven sport, het andere deel wordt aan het totale programma besteed. (Je kunt deze keuze maken in het blauwe aanmeldformulier)

Kan ik een individuele sporter steunen?

Dat kan helaas niet via de stichting, de donatie valt dan niet meer onder de ANBI regels. Een donatie moet aan een grotere groep besteed worden. 

"STEUN JIJ ONZE TRANSFIT SPORTERS "

TRANSFIT FOLDER

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

en

%d bloggers liken dit: