ATLETIEK

OVER ATLETIEK

Atletiek is de oudste sport van de mensheid. Het bestaat uit vele onderdelen die je kunt beoefenen. Bij TransFit trainen we de onderdelen:

Loopnummers: 800m, 1500m en 5km, Sprint 100m, 200m en 400m,
Werpnummers: balwerpen, kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. 

Springnummers: verspringen en hoogspringen.

Om deze onderdelen goed te beheersen en je te ontwikkelen, krijg je tijdens de training aanwijzingen en oefenstof van de trainers van TransFit.

Je kunt kiezen welke onderdelen je gaat beoefenen. Wij kunnen je helpen om een goede keuze te maken en natuurlijk zullen we je ook uitdagen!

WAAR EN WANNEER ?

Trainingen worden gehouden bij Gooise Atletiek Club (GAC) Arena 103, 1213 NZ Hilversum.

Wij trainen ongeveer eens per maand op zondag van 10.30 tot 12.30, in overleg met GAC, op de baan van deze atletiekvereniging.

VOOR WIE?

Voor getransplanteerde sporters en mensen die net zijn getransplanteerd en (weer) willen sporten. Je bent met lotgenoten actief bezig met je sport.
We verwachten dat je redelijk kunt bewegen en in rustig tempo kunt hardlopen of stevig kunt wandelen.

Onze trainingsgroep bestaat uit sporters van verschillende leeftijden, niveaus en specialisaties. Plezier in trainen staat voorop.

Je kan altijd een keer aansluiten, meld je aan via de link!

 

ONS ADVIES…

 

Neem de uitdaging aan en neem contact op via de link hieronder om een keer mee te doen!

Een paar sportschoenen en sportkleding, meer is niet nodig.

Wij nodigen je met veel plezier uit om kennis te maken met de atletieksport van TransFit.

Samen kun je meer!

 

WAT DOEN WE?

Bij atletiek beginnen we samen met een warming up met allerlei oefeningen ter voorbereiding op de onderdelen die je gaat trainen. Dit verschilt iedere training. Natuurlijk houden we rekening met de weeromstandigheden want gezondheid is van groot belang.

De groep splitst zich na de warming-up op in kleine groepjes die een atletiek-onderdeel gaan doen zoals werpen, springen, sprint of lopen.
De trainers geven aanwijzingen bij het onderdeel en helpen je op weg om het onderdeel te beheersen en te verbeteren.

Als afsluiting doen de atleten een cooling down en we ronden samen de training af.

HET LAATSTE NIEUWS VAN ATLETIEK

Aansluiting bij NOC*NSF

Het is zover, Sport en Transplantatie heeft een aansluiting bij NOC*NSF als geassocieerd lid/partner. Daarmee is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan en behoren de getransplanteerde sporters van tot de grote sportfamilie van...

Informatie over COVID uit het UMCG

Informatie over COVID 19 Informatie over COVID na transplantatie vinden is niet eenvoudig. Gelukkig stuurt het UMCG stuurt regelmatig informatiebrieven naar haar getransplanteerden met interessant nieuws. Hierin vind je onder andere de...

Naar de maan lopen!

(UPD 6 : GEHAALD) Heen en weer naar de maan Samen met getransplanteerden sporters uit alle landen van de wereld zijn wij de uitdaging van de World Transplant Games Federatie (WTGF) aangegaan om in tien weken meer dan een miljard stappen...

Verhaal van Sieb

DE JONGSTE VERTELT: Onze jongste sporter Sieb Stiemer heeft zijn verhaal op papier gezet. Het speciale aan dit verhaal is dat Sieb vandaag exact 10 jaar geleden the gift of life heeft mogen ontvangen. Wederom een topper en zijn verhaal....

Nieuwe website TransFit

Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Rick Westerdaal

Al sinds mijn achtste jaar doe ik aan atletiek. Na mijn niertransplantatie in 2009  heb ik mij in het jaar daarna aangemeld bij de Stichting Sport en Transplantatie waar ik met veel plezier en enthousiasme de trainingen volg.”

Neem contact op met Rick over Atletiek

6 + 15 =

STEUN JIJ ONZE ATLETEN ?

Kies bij project “Atletiek”

Naam*

E-mailadres

Project*

Bedrag €*"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Stichting gegevens

Stichting Sport en Transplantatie

Adres: Neem contact op

KvK: 41194401

RSIN: 80207357

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij

DutchFrisianEnglishGermanSpanishFrench
%d bloggers liken dit: