10 september staat al heel lang in de agenda’s van onze spelers. Een datum die al 2x verschoven is vanwege corona maar nu gaat het toch echt gebeuren. Die vrijdagavond om 19.30 uur treedt het Transplantatie Voetbalteam aan tegen een team van artsen die betrokken zijn bij transplantaties. Een beladen, emotionele wedstrijd voor beide kanten. Er wordt gespeeld om de Transplantatie Cup, Om deze cup zal jaarlijks gespeeld gaan worden. Wie o wie zal er met de grote cup vandoor gaan?
De wedstrijd wordt gehouden aan de Molenstraat 18, 4033AV Lienden bij FC Lienden.
Entree is gratis. Er zal een springkussen staan voor de kinderen. Verder zal er een kraampje staan waar je lekkere macarons, bloemstukjes en sleutelhangers kan kopen. Alles komt ten goede van het voetbalteam.

 

Een maand later zal er weer gevoetbald worden maar dan in het stadion van TOP Oss. Daar wordt de eerste 11×11 interland gespeeld tegen onze collega’s uit Frankrijk. Ook deze wedstrijd is al een keer verschoven vanwege corona. Laten we hopen dat onze Franse vrienden nu wel naar Nederland kunnen komen.
Wedstrijd tegen Frankrijk is op 10 oktober om 14.30 aan de Mondriaanlaan 4, 5342CN Oss.
Ook hier is de entree gratis!

%d bloggers liken dit: