Zaterdag 5 juni 2021 Dag van Bart. 

TransFit stimuleert bewegen en sporten. De dag van Bart is een hardloopevenement waarbij je voor een goed doel loopt maar vooral voor jezelf, voor de sportieve uitdaging. Je kunt bij meedoen een actiepagina maken voor jezelf en/of je team en misschien zou je daarbij het sporten met TransFit kunnen benoemen zodat we nog meer mensen bekend maken met het goede van sporten na een transplantatie.

Op zaterdag 5 juni organiseert de Nierstichting, samen met de Bart de Graaff Foundation de Dag van Bart, een hardloopevenement in je eigen buurt. je kunt individueel lopen en het is ook mogelijk als team mee te rennen. Bij alle teams geldt: ren volgens de richtlijnen van het RIVM. Elk teamlid kan zijn eigen start- en finishplek bepalen alsook de afstand die hij of zij wil rennen.

Je bepaalt je eigen begin- en eindpunt.
Bij je aanmelding kun je uit een aantal afstanden kiezen:
5 km, 10,5 km, 15 km of 21,1 km. Welke afstand past bij jou?
Aanvang 8.00 uur livestream; 8.30 uur startschot en start run
Kosten €15 deelname p.p.
Als deelnemer krijg je een startpakket met daarin:
– een medaille,
– handige hardloop gadget
– een knipoog naar Bart😉
– toegang tot het online voorprogramma, inclusief warming up
– een podcast met muziek en ‘Bart grappen’ voor onderweg

Aanmelden op www.dagvanBart.nl
https://nierstichting.nl/wat-wij-doen/nierziekten-genezen/

Bart de Graaff Foundation, helpt bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf