Selecteer een pagina

MEIERIJSTAD – De 19-jarige Jimmy Vorstenbosch uit Boskant kreeg voor zijn prestaties op voetbalgebied de publieksprijs van de Sport Awards Meierijstad, net als de titel Sporter met Beperking 2020.

Vorstenbosch heeft drie niertransplantaties gehad, maar wist met een groep het Nederlandse transplantatieteam op te zetten. Dat team ging er met zilver vandoor op de World Transplant Games.

Het was een indrukwekkende lijst vol genomineerden. Sporters, jeugd en vrijwilligers die zich op een of andere manier onderscheiden van de rest in het afgelopen jaar, konden worden genomineerd voor de Sport Awards Meierijstad.

Schermster Marleen Buitenhuis van Porthos mag zich Sporter van het Jaar noemen. Ze heeft bijzondere prestaties behaald en richt zich nu op het halen van de Olympische Spelen in 2024.  Het voltallige korfbalteam Rooi team Dames 1 van KV Rooi wist de titel van Sportploeg van het jaar te pakken. Henk Kanters van tennis en padelvereniging De Krekel kon met de eer strijken als Vrijwilliger van het Jaar.

BMX’er Sven Pennings van FCC Wheels werd Jeugdsporter.

Klik hier voor de link.

%d bloggers liken dit: