Welkom op de website van TransFit. Hij gaat op maandag 14 september van start. Gedurende het najaar van 2020 gaan we de website stap voor stap uitbreiden met content, zowel historische als actuele content. Oo zullen we de functionaliteit langzaam uitbreiden. Op de oude website staat nog informatie die we zullen overbrengen voordat we een besluit nemen deze te stoppen. De domeinnaam www.sportentransplantatie.nl blijft in ons bezit en we zullen deze dan koppelen aan de relevante pagina van deze nieuwe website.

Deze nieuwe website is vooral bedoeld om informatie te geven aan drie groepen. De eerste, en de komende jaren belangrijkste, zijn mogelijke nieuwe leden. We hopen de komend jaren Sport en Transplantatie te laten groeien tot 350 leden. Ons belangrijkste middel daarvoor zijn de verhalen die wij hebben gemaakt of nog gaan maken. We gaan de leden vragen om die verhalen met ons in woord, beeld en geluid te delen.

Daarnaast gebruiken we de TransFit website om aan de transparantieregels van de ANBI status te voldoen. Je vindt daarvoor een aparte afdeling. Deze transparantie is ook nodig om sponsoren aan ons te verbinden. En om andere verenigingen, stichtingen of organisatie met wie wij willen en gaan samenwerken inzicht te geven in wat we doen.

Het derde, en voor de lange termijn de belangrijkste, doel is informatie over sportmogelijkheden voor de huidige, en toekomstige, leden. Daarvoor bevat de website een kalender en voor elke sport een aparte pagina.

Natuurlijk zit er op deze website een inschrijfformulier  en een mogelijkheid om donateur te worden. Ook kunnen derden of geïnteresseerden  met ons contact leggen als zij willen

%d bloggers liken dit: